• No Products in the Cart
Marina de Haan
0
  • No Products in the Cart

Marina de Haan brengt bundel gedichten in eigen beheer uit

  • Marina
  • sep 8, 2017
Marina de Haan

Door Annemiek Jansen
De gedichtenbundel Lily in the wild field’ van de Beverwijkse Marina de Haan  is in eigen beheer verschenen en nu te koop via haar website. De bundel is met crowdfunding tot stand gekomen.

Marina de Haan heeft eczeem en astma; aandoeningen die haar belemmeren in haar dagelijks leven. De titel verwijst naar het gelijknamige gedicht dat gaat over het vinden van je eigen identiteit. Wat moeilijk is als je ziek bent. Veel van de meer dan zestig gedichten zijn in het Engels geschreven, een taal waarin de Beverwijkse zich makkelijk uitdrukt, maar er staan ook Nederlandstalige gedichten in.

Investeren
Tijdens een verblijf op Curaçao begin dit jaar besloot ze de bundel zelf uit te brengen. Ze vroeg vriendinnen om te helpen. Caressa Thera maakte het ontwerp, Nanda Broekhuizen deed de cover-illustratie en Hind Mari kwam naar Curaçao voor de foto’s in de bundel. Er staan foto’s in van het landschap, de zee, maar ook oude gebouwen.

Met de vraag ‘Investeer je in mijn droom?’ haalde ze geld binnen om de bundel te laten drukken en uit te brengen. Het boek is vanaf nu te koop en kost €15, exclusief €3,95 verzendkosten.

Bron: Noordhollands Dagblad, 19 september 2017

YOU MIGHT ALSO LIKE