• No Products in the Cart
Marina de Haan
0
  • No Products in the Cart

Crowdfunding

Met de opbrengst van mijn crowdfunding wil ik 500 poëziebundels van ‘Als de zon op je gezicht valt’ duurzaam laten drukken en in eigen beheer uitgeven. Help je mee?

‘Jij denkt dat je aan het verdrinken bent, maar kijk, je klimt.’ In deze eerlijke poëziebundel neemt Marina de Haan  je mee op ontdekkingsreis. Over smalle benauwde wegen, langs valleien van leegte, door rivieren van pijn naar oceanen van hoop.

Het wordt een hardcover boek, de productie van het boek is CO2 neutraal en naast zo’n 70 gedichten ook zwartwit-foto’s door fotografe AJ. Met vormgeving van Creatiemakers. Een prachtig boek dus om cadeau te doen aan jezelf of een ander.

En wil jij als eerste ‘Als de zon op je gezicht valt’ in huis hebben: de bundel + de poëzie EP. Dan kan je die nu bestellen voor 19,95 euro. Als je een mailtje stuurt, zet ik je gelijk op de mailinglijst: marina@zoeteliefde.com

je vindt vreugde in het kleine
in de glimlachen van de bloesem
als de zon op je gezicht valt
in de diamanten van de regen
de eenvoud van de omhelzing

Dit wordt mijn allereerste Nederlandse bundel met gedichten. En ik kan niet wachten om het met je te delen. Ik werk er denk ik al zo’n 2 jaar aan. Het is een hele persoonlijke bundel over onderwerpen als identiteit, lijden, armoede, eenzaamheid, maar ook over silver linings.

Alle gedichten gaan over de ontdekkingsreis van het leven. Over de ups & downs. De dalen (ziekte, burn-out, verdriet en pijn) hebben me geleerd om dankbaar te zijn en het mooiste uit ieder moment te halen. Ik neem je graag mee op deze ontdekkingsreis.

Echt te gek als je mij support. Dat kan hier! Ik ben voor eeuwig dankbaar!

Veel liefs,
Marina

Als de zon op je gezicht valt

Een poëzie EP
Daarnaast heb ik 7 gedichten opgenomen bij Jan Pronk in de TCC Studios in Veenendaal. Verschillende muzikale vrienden hebben muziek gemaakt onder de gedichten. Het wordt zooo onwijs mooi. Allemaal verschillende kunstwerken. Met muziek van William van Barneveld, Aaron Bussue, Ardie van der Knijff en Ramon Scherrenberg.

Dus naast het boek komt er ook een EP vol poëzie en muziek. Jij kan je nu vast aanmelden om de bundel en de EP te kopen voor 19,95 euro. Stuur mij een mailtje: marina@zoeteliefde.com en ik zet je op de lijst!

Opbrengst
De opbrengst van deze crowdfunding is bestemd voor de volgende onderdelen:

– duurzaam drukken van 500 boeken bij Drukkerij de Bij Amsterdam
– promotiemateriaal
– marketing

Heel gaaf als je betrokken wilt zijn bij dit project!! Dank je wel voor je vertrouwen en liefde!

Over mij
Marina de Haan (1986) is dichter en journalist voor een regionaal dagblad. Ze is ook oprichter van ZoeteLiefde, een creatief bureau dat de kracht van woorden van liefde inzet bij bedrijven en merken. In 2017 debuteerde ze met haar gedichtenbundel ‘Lily in the Wild Field’ over hoop vinden in wanhoop.

Marina maakt de podcast Revolutie, de podcast met invloed, over woordgebruik, zelfontwikkeling en verandering. Ze is altijd authentiek, durft kwetsbaar te zijn en wil mensen inspireren woorden van liefde te spreken.

Als de zon op je gezicht valt

Aanbeveling Rokus Maaslad, zanger The Bowery
‘Deze bundel van Marina is geen reisgids en toch ook wel. Je kunt hem openslaan als je de weg kwijt bent. Niet om de weg terug te vinden maar om te weten dat je niet alleen bent. Je kunt hem ook openslaan als je uitkijkt over een prachtig landschap, om te lezen dat zij daar ook moet zijn geweest.’

Aanbeveling Tiemen Westerduin, verbinder en inspirator Compassion Nederland
‘Ik heb als lezer van deze mooie poëziebundel het gevoel dat Marina elk gedicht speciaal voor mij heeft geschreven. Alsof we met elkaar in gesprek zijn.’

Aanbeveling Jannica van Barneveld, spreker en zangers
‘Marina brengt wijsheid, liefde en schoonheid in elk gedicht, als een liefdevolle kus op je wang.’

Bestel het boek & de EP
En wil jij als eerste ‘Als de zon op je gezicht valt’ in huis hebben: de bundel + de poëzie EP. Dan kan je die nu bestellen voor 19,95 euro. Als je een mailtje stuurt, zet ik je gelijk op de mailinglijst: marina@zoeteliefde.com

Help je mee?
Te gek als je betrokken wilt zijn, dat kan hier!

Aanbevelingen