• No Products in the Cart
Marina de Haan
0
  • No Products in the Cart

“Make the most of every opportunity”

Naast schrijvende interviews komt het steeds vaker voor dat ik mensen interview op beeld. Naast gedichten schrijven komt het steeds vaker voor dat ik gedichten voordraag. Kijk (en luister) daarom op deze pagina met me mee naar verschillende kansen. Ieder moment wil ik aangrijpen om er het mooiste van te maken.

Het leven is niet maakbaar

Daar sprak ik over met zangeres en spreker Jannica van Barneveld. In 2018 kreeg ze accuut leverfalen. Alleen een levertransplantatie kon haar leven redden. Zonder een donorlever zou ze nu niet meer leven. In vijf gesprekken neem ik verschillende levenslessen met haar door voor CIP Media. Alle gesprekken zijn hier te bekijken en gefilmd door Transvision.

Marina de Haan
Jannica van Barneveld

De noodzaak van persoonlijke groei

Met Tiemen Westerduin van Compassion Nederland sprak ik over persoonlijke groei en de noodzaak van groei. Volgens Tiemen zijn we bedoeld om te ontwikkelen. Als je niet ontwikkelt, dan groeit er een matheid of ontevredenheid, zegt hij. In vijf video’s ben ik voor CIP Media met hem in gesprek gegaan over persoonlijke groei. Alle video’s zijn hier te bekijken. Gefilmd door Transvision.

Marina de Haan
Tiemen Westerduin