• No Products in the Cart
Marina de Haan
0
  • No Products in the Cart

“Make the most of every opportunity”

Naast schrijvende interviews komt het steeds vaker voor dat ik mensen interview op beeld. Naast gedichten schrijven komt het steeds vaker voor dat ik gedichten voordraag. Kijk (en luister) daarom op deze pagina met me mee naar verschillende kansen. Ieder moment wil ik aangrijpen om er het mooiste van te maken.

Creative Women Collective nodigde mij uit om in hun CWC podcast te praten over #zelfwaarde en #duurzaamheid. Dus deze keer even niet kijken, maar wel lekker luisteren. En hier kan je alle podcast-afleveringen beluisteren (echt de moeite waard!).

Het leven is niet maakbaar

Daar sprak ik over met Jannica van Barneveld. Een paar jaar geleden kreeg ze accuut leverfalen. Alleen een levertransplantatie kon haar leven redden. Zonder een donorlever zou ze nu niet meer leven. In vijf gesprekken neem ik verschillende levenslessen met haar door voor CIP Media. Alle gesprekken zijn hier te bekijken en gefilmd door de mannen van Transvision.

Marina de Haan
Jannica van Barneveld

De noodzaak van persoonlijke groei

Met Tiemen Westerduin van Compassion Nederland sprak ik over persoonlijke groei en de noodzaak van groei. Volgens Tiemen zijn we bedoeld om te ontwikkelen. Als je niet ontwikkelt, dan groeit er een matheid of ontevredenheid, zegt hij. In vijf video’s ben ik voor CIP Media met hem in gesprek gegaan over persoonlijke groei. Alle video’s zijn hier te bekijken.

Marina de Haan
Tiemen Westerduin