• No Products in the Cart

“Je woorden zijn een reflectie van je ziel”

‘Lily In The Wild Field’ is een verzameling van gedichten geschreven door Marina de Haan, die met dit authentieke boek haar debuut maakt. De grotendeels Engelse en handjevol Nederlandse gedichten zijn geschreven tijdens haar zoektocht naar hoop.

De woorden reflecteren haar strijd en overwinningen waar ze eerlijk en openhartig over schrijft. Van donkere stegen en wilde oceanen tot glorieus zonlicht. In dit boek neemt ze je mee op reis en laat ze je zien dat je sterker bent dan je denkt. Jij bent een lelie in het wilde veld.

Bestel het boek

Het boek is gedrukt op duurzaam papier en de foto’s zijn allen in kleur. Lily in the Wild Field kost €19,95 exclusief €4,25 verzendkosten (brievenbuspakket met PostNL Track & Trace). Bestel het boek hier!

Marina de Haan
Marina de Haan journalist

Aanbeveling Sonja Silva, presentatrice

“LILY IN THE WILD FIELD is het debuut van Marina de Haan. Hoewel je dat bijna niet kan geloven als je haar gedichtenboek leest. Eerlijk en sierlijk. Vol genade en liefde. Marina dicht over de liefde, het mooiste onderwerp op aarde. Deze bundel is werkelijk geschikt voor iedereen. Haar kwetsbaarheid heeft me tot tranen geroerd.”

Aanbeveling Gershwin Bonevacia, stadsdichter Amsterdam

“Marina de Haan, een pure schrijfster die door middel van metaforen gedichten tot leven brengt. Soms toveren de gedichten een glimlach op je gezicht, soms een traan. Natuur en verbondenheid lopen als een rode draad door deze bundel. Een prachtige bundel die situaties schetst waar iedereen weleens mee te maken heeft.”

Aanbeveling Gilbert Thera, voorganger Reconnect Haarlem

“Woorden kunnen je maken of breken. Ze zijn als zaadjes die je plant in de grond. Soms ben je ze al lang vergeten, totdat er opeens iets opkomt. Ik lees daarom graag opbouwende woorden, helemaal als ze kwetsbaar en eerlijk zijn. Marina kan dat, zij kan emoties verwoorden op een manier dat ze “grijpbaar” zijn. Zo gaaf om te zien dat Marina met LILY IN THE WILD FIELD de stap heeft genomen om haar talent te delen met iedereen. Ik geloof dat deze gedichten je laten terugkijken met dankbaarheid, je stil zetten in het moment vol verwondering en in beweging zetten voor een hoopvolle morgen.”