De weg naar het licht, een moderne pelgrimsreis

Het leven is als een pelgrimstocht. We wandelen in een cadans, door diepte- en hoogtepunten. Soms rennen we langs onze gedachten, onze pijn. En dan? Dan valt de schaduw van duisternis plotseling het leven binnen, zonder aankondiging. Niemand ontkomt aan deze duisternis. Hoe goed je ook leeft, hoeveel je ook aan goede doelen geeft.

Donkerte, nood, tegenslag, het treft ons allemaal, niemand uitgezonderd. Dus trek je bergschoenen maar aan. En neem je laarzen mee, want we reizen niet over een brede asfaltweg. We wandelen over een bospaadje door de vallei van verlies, aanschouwen de bergen van bescherming, stranden misschien in de zee van zorgen en passeren de beek van de eenzame.

Welke weg ga jij? Iedereen is op weg, of het nu in gedachten is of daadwerkelijk. Wat je pad ook is, jij ontvouwt jezelf op de route die je loopt.

Heel tof dat je mijn boek leest. Ik ben benieuwd wat je ervan vindt! Heb je vragen of wil je iets delen? Ik hoor graag van je. Dit is mijn e-mailadres: marina@zoeteliefde.com.

Bon voyage!

De weg naar het licht

het leven is als een ontdekkingsreis
als schat zoeken, een grote speurtocht
naar de missie van onze adem
waar vinden we het antwoord
in boeken, in digitaal of in zonnestraal

als de warme zon op je gezicht drukt
je kust, voel je geen enkele druk, geen onrust
wel oneindige harmonie, verademing, het serene
het leven is als een ontdekkingsreis
kom, ga mee, ontdek het paradijs

Muziek

Luister hier naar de playlist uit De weg naar het licht. Alle liederen worden genoemd aan het eind van ieder hoofdstuk.

Poëzie

Met deze poëzie uit Als de zon op je gezicht valt kun je mediteren en reflecteren op je moderne pelgrimsreis.

Aanbeveling

Ik heb het boek van Marina de Haan met veel interesse gelezen. Ze heeft een vlotte en prettige schrijfstijl. De gedachten, gevoelens en vragen die ze met de lezer deelt, zijn persoonlijk en prikkelend. Samen ga je met Marina op reis.

Bas Ragas, zanger en auteur Jezus, waarom?

Koop het boek hier

Wil je mijn boek cadeau doen aan een ander of voor jezelf kopen? Dat kan hier!

De weg naar het licht

In De weg naar het lichteen moderne pelgrimsreis betoogt journalist Marina de Haan dat het leven een pelgrimstocht is. Of je nu gelovig bent of niet, ieder mens is onderweg en gaat een eigen route. De eerste 25 pre-orders ontvangen een gratis poëziebundel, om te vieren dat mijn eerste non-fictie boek eraan komt! Let op: dit is een pre-order, het boek wordt in januari verstuurd, dan heb je het als eerste in huis.

Artikelnummer: 25 Categorie:

Beschrijving

‘In De weg naar het lichteen moderne pelgrimsreis betoogt journalist Marina de Haan dat het leven een pelgrimstocht is. Of je nu gelovig bent of niet, ieder mens is onderweg en gaat een eigen route. Maar waar leidt de weg naar toe? En wat, of wie, is de goede weg? Aan de hand van de pelgrimspsalmen neemt Marina je mee op deze ontdekkingsreis.

Daarbij deelt ze ook openhartig over haar eigen leven met chronische ziekten. Elk hoofdstuk is een bemoedigende brief om je te motiveren op je tocht. En ieder deel van de reis sluit af met een meditatie. Dit spirituele boek motiveert je om niet op te geven.

Marina de Haan is journalist bij het Nederlands Dagblad en oprichter van creatief bureau ZoeteLiefde. Ze bracht eerder twee poëziebundels uit in eigen beheer, gaat voor in kerken en geeft workshops bij christelijke evenementen. Daarnaast leeft zij met chronische ziekten.’

Het boek wordt uitgegeven door KokBoekencentrum in Utrecht. En de omslag is gemaakt door Peter Kortleve van Shortlife.

AANBEVELING

Met veel interesse lees ik het werk van Marina de Haan. Ze heeft een vlotte en prettige schrijfstijl. De gedachten, gevoelens en vragen die ze met de lezer deelt, zijn persoonlijk en prikkelend. Samen ga je met Marina op reis.

Bas Ragas, zanger en auteur Jezus, waarom?

STAY TUNED

Mijn nieuwe boek verschijnt in januari 2025! Wil je op de hoogte blijven? Meld je hieronder aan voor de nieuwsbrief!

CREDITS

Auteur: Marina de Haan
Uitgeverij: KokBoekencentrum Non-Fictie
ISBN: Binnenkort bekend
Taal: Nederlands
Uitvoering: Paperback
Verschijningsdatum: Januari 2025

Andere suggesties…