Voorwaarden

ALGEMENE
VOORWAARDEN
Juni 2024

 

Identiteit onderneming
Tekstbureau De Haan is onderdeel van ZoeteLiefde
Marina de Haan
Tuinstraat 8T
3901 RB Veenendaal
06 50510344
hello@marinadehaan.nl
KvK 37147714
BTW NL189128331B01

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten, leveringen en overige diensten die jij met Marina de Haan van ZoeteLiefde afsluit. Wanneer jij als klant een product (of meerdere producten) van de online winkel bestelt of gepersonaliseerde diensten aanvaart, ga je een aankoop overeenkomst aan met Marina de Haan.

Copyright
De webshop is eigendom van ZoeteLiefde. De inhoud van deze website (waaronder begrepen de beelden in de ZoeteLiefde/Lily in the wild field/Als de zon op je gezicht valt collectie, teksten, grafisch materiaal en logo’s) is eigendom van ZoeteLiefde. Het is verboden om de inhoud van deze website op welke manier dan ook te wijzigen publiceren, reproduceren, verveelvoudigen (waaronder downloaden), verkopen, distribueren, tentoonstellen, openbaar maken of op welke andere manier dan ook te gebruiken, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van ZoeteLiefde en haar eigenaar Marina de Haan.

Betalen
In de webshop kun je betalen met iDEAL of creditcard. Alle prijzen in de shop zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Verzenden en levertijd
Marina verzendt binnen Nederland. Ik doe mijn uiterste best om je aankoop binnen drie werkdagen te versturen. Mocht het iets langer duren, dan stuur ik je een berichtje. Het boek wordt verstuurd met PostNL. Ik heb geen invloed op de snelheid waarmee PostNL levert. Verzendkosten van de producten staan in je winkelmandje. Vanaf 50 euro betaal je geen verzendkosten. Je bestelling afhalen in Veenendaal is gratis.

Bedenken, retourneren en ruilen
Wanneer je niet tevreden bent over je bestelling, dan kun je deze binnen 14 dagen ruilen of retourneren. Neem daarvoor contact op via hello@marinadehaan.nl. De retourkosten zijn voor de rekening van de klant. Je ontvangt retourinstructies en een retourformulier van Marina via de mail. Wanneer je deze instructies opvolgt en het artikel dat je retour hebt verzonden in originele staat verkeerd, dan krijg je het aankoopbedrag en de verzendkosten binnen 7 dagen na ontvangst van de retourzending, teruggestort op je rekening.

Marina heeft altijd het recht om een retourzending te weigeren of een gedeelte van het aankoopbedrag te vergoeden wanneer het artikel dat de klant terug stuurt, niet in originele staat blijkt te verkeren. Ook heeft Marina het recht om een retourzending te weigeren wanneer het artikel niet binnen 14 dagen na ontvangst is geretourneerd door de klant.

Uitsluiting van herroeping
Producten die speciaal gemaakt zijn op specificaties van de klant zijn uitgesloten van het herroepingsrecht. Marina doet haar uiterste best om bij gepersonaliseerde producten zo goed mogelijk aan je wensen te voldoen. Wanneer je daarvoor kiest, is het mogelijk om een digitale proef te krijgen alvorens je akkoord gaat met je gepersonaliseerde gedicht. Na akkoord en betaling van deze proef is het niet mogelijk om deze producten te retourneren.

Garantie en aansprakelijkheid
Marina doet haar best om goede en degelijke artikelen te leveren. Marina is niet aansprakelijk voor het verkleuren, slijten of andere gebreken die tijdens het gebruik van de artikelen op kunnen treden. Gebreken die ontstaan zijn door normale slijtage, gebreken die te wijten zijn aan de klant of kleurverschil van de producten vallen niet onder de garantie.

Overmacht
Marina heeft geen enkele verplichting tegenover de klant indien zij gehinderd is door overmacht. Zij behoudt zich het recht om de overeenkomst te ontbinden. Marina zal hier in dat geval een e-mail over sturen. Onder overmacht worden o.a. verstaan: transportstagnatie, bedrijfsstoringen en het niet tijdig leveren van leveranciers.

Privacy
De gegevens die je in de webshop van Tekstbureau De Haan/ZoeteLiefde achterlaat bij je bestelling worden niet aan derden doorgegeven. Deze gegevens worden enkel gebruikt voor het verwerken van je order.

Poëziebundels en art prints in jouw winkel
Heb je een fysieke winkel waar je graag mijn boeken verkopen? Stuur Marina een e-mail via hello@marinadehaan.nl. Alvast bedankt.

Wijziging voorwaarden
De algemene voorwaarden en de in de webshop vermelde vergoeding kunnen door Marina de Haan op ieder moment worden gewijzigd.

Disclaimer
Door de website MarinaDeHaan.nl te bezoeken of te gebruiken, ga je akkoord met deze voorwaarden. We garanderen niet dat de website foutloos of zonder onderbreking zal functioneren.